Vandspejl I Spejlbassin I Ø 80 cm I Høj kant I Støbejern

1.599,00 kr.1.699,00 kr.

Er du på udkig efter et flot og kvalitetstungt vandspejl?

Dette flotte og glinsende vandspejl skaber nemt spejlbilleder af de omkringstående blomster nær fadet. Det vil samtidig fungere som et godt trækplaster for både børn, fugle og andre dyr i din have.

Ønsker du at skabe et ekstra dekorativ vandspejl, pynter du nemt vandet med afklippede rosenstilke, blomsterhoveder eller større grønne blade.
Alternativt kan du pynte vandet med kunstige blomster, der kan flyde – fx kunstige åkander eller andre lette blomsterhoveder.

Dette vandspejl har en diameter på hele Ø 80 cm, hvilket er større end de fleste vandspejle og en god højde på 12 cm., så der nemt kan være meget vand i.

Selve vandspejlet er lavet i støbejern, som der – kvalitetsmæssigt – er utrolig stærk og holdbart år efter år. Vandspejlet er tungt og står derfor, hvor du har placeret den, i alt slags vejr.
Indvendigt er fadet malet med en klar og skinnende sort maling, for at fremhæve spejleffekten bedst mulig.
Udvendigt vil fadet med tiden opnå rustfarve, da støbejernet (på udvendig side) ikke er behandlet.

Vandspejlet kan placeres ovenpå en stålring, så fadet kommer en anelse fra jorden og bliver mere synlig. Stålringen er et tilkøb.

Elsker du lyden af rislende vand og kan du godt lidt springsvand?
Med et tilkøb, kan du sætte en lille springsvandsfontæne i fadets bund, tilslutte den til strøm og opleve et skønt liv ved spejlbassinet.
Søg “Lille springsvandsfontæne” og tilkøb denne.

OBS: Sendes IKKE med pakkepost, men direkte til adresse.
Vægt: ca. 26 kg.
Fragt kun 49,00 kr.

Se mere i beskrivelsen herunder

Læs mere
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

  • Hurtig levering på 1-3 hverdage
  • Nye varer hver uge
  • Professionel betjening
Beskrivelse

Der er noget med børn og vand! Børn tiltrækkes som en magnet, når der er vand i en spand, et fad eller lignende. Med dette vandspejl kan børnene frit plaske med armene i vandet, uden du behøves at bekymre dig om høje vandstande. Bagefter fyldes fadet nemt op igen.

En anden god gerning man gør med et vandspejl, som mange ofte glemmer er, at man i høj graf hjælper havens fugle, insekter og mange andre dyr med at finde vand i de tørre sommerperioder. Det er virkelig en god gerning for dyrene, uden at gøre alverden.

Vær opmærksom på, at jern og stål med tiden ruster og får et mere råt udseende. Den indendige del af fadet er malet og er derfor beskyttet mod rust for en periode.

Vægt 0,01 kg
Stålring

Med stålring, Uden stålring

Blomster gør glad

Hvem kender ikke følelsen af nye blomster i hjemmet og haven?
Følelsen er god – god helt ned i maven.
Blomster giver et helt specielt liv omkring en, som er svær at konkurrere mod.

Vidste du, at planter optager CO2?

Planter er gode i klimaregnskabet.
Så gode, at de faktisk bidrager til at mindske CO2 udledningen igennem deres levetid.