Little Heath I Pieris japonica I Surbundsplante I 2 L potte

75,00 kr.

På lager

Ønsker du en plante til din have, som står året rundt med dens meget smukke blade, som både lyser i brogede og bronzefarvede nuancer. Så kunne det godt være pierissen af sortnavnet ‘Little Heath’, som du kunne være på udkig efter. Planten står bedst i sol og surbund – men ellers kræver den meget lidt for at komme i mål med.

Beskrivelse

Denne pieris er en populær, smuk plante, som danner en lille busk på dens ca. 60 cm højde og bredde. Planten står med hvide blomster i april måned, hvorefter – og forinden – den pynter med dens brogede og betagende løv, som er broget og bronzefarvet. Surbundsplanten beholder sine blade hele året rundt og er derfor god i haven, som et afbræk om vinteren til de mange bare grene.

Specifikationer

Færdige mål: 60 cm

Blomstringsperiode: April

Blomsterfarve: Hvid

Løvfarve: Broget med bronzefarvede nye skud

Placering og jordforhold

‘Little Heath’ ønsker en solrig vokseplads i din have, hvor den kan udfolde sine smukke blomster og blade. Derudover kræver en pieris også gerne surbundsjord, som jordforhold, for at trives bedst mulig. Du kan tilkøbe en pose surbundsmuld, som du fylder i hullet, som du graver til planten. Sæt planten ned i hullet og fyld surbundsjord i, hvorefter du trykker jorden godt til om planten.

Beskæring

Lad pierissen vokse i en periode, inden du eventuelt begynder at beskære i den. Bliver den deform og ønsker du at tilrette din plante, kan du klippe den tilbage sidst på sommeren. Husk, at når du beskærer din pieris, er det desværre de nye flotte bronzefarvede skud, som du klipper af. De vil dog komme fint næste år igen.

Vedligeholdelse

Tildel gerne lidt gødning hvert forår, når den begynder at skulle bruge energi på nye skud. Anvend en gødning der er særlig anvendelig til surbundsplanter.

Læs mere

  • Hurtig levering på 1-3 hverdage
  • Nye varer hver uge
  • Professionel betjening

Blomster gør glad

Hvem kender ikke følelsen af nye blomster i hjemmet og haven?
Følelsen er god – god helt ned i maven.
Blomster giver et helt specielt liv omkring en, som er svær at konkurrere mod.

Vidste du, at planter optager CO2?

Planter er gode i klimaregnskabet.
Så gode, at de faktisk bidrager til at mindske CO2 udledningen igennem deres levetid.