GreenFlora.dk

Ring eller skriv ved spørgsmål – det er det, vi er her for!

Lise fra GreenFlora.dk – Historien bag

👈 Lise, det er mig.

Fra jeg var helt lille, er jeg opvokset med planter, blomster og glade kunder omkring mig. Mine forældre ejer og driver den fysiske butik Jebjerg Plantehandel, som mine søstre og jeg har været en stor del af siden vi var helt små. 

Dog tænkte jeg, at jeg skulle afprøve andre græsgange end arbejdet med blomster og planter. Jeg valgte derfor at tage en jurauddannelse fra Aalborg Universitet, som jeg fuldførte og dimitterede fra i år 2018. Herefter har jeg arbejdet med juridiske miljø- og landbrugssager blandet med et par års barsel ind i mellem. 

Privat bor jeg på en landbrugsgård i Sallings fede muld. Her bor jeg med min (land)mand og vores to små børn. 
Vi elsker alle naturen, store træer og de åbne vidder ud over markerne. En god weekend for os er, når vi trækker i termotøj og boots og skal ud til vores dyr, i den blomstrende have eller en tur ud over markernes afgrøder. Det er kvalitetstid for os 🤍

Hvordan bringer man naturen tættere på alle?
Det tænkte jeg på en dag. Mange bor steder, hvor naturen ikke er to skridt og en spytklat fra døren, ligesom jeg selv bor tæt på naturen. Hvordan oplever de naturen – eller i hvert fald noget levende og grønt – uden at skulle i en nærliggende park, åben have eller lignende. De fleste har en have, måske en mindre gårdhave eller en altan. Lige dér vil du kunne skabe noget grønt og spirende og det skal flere have mulighed for. Grønne rum giver ro i sindet, de giver hvert år glæde med deres spirende grønne skud og senere flotte blomster. Sidst med ikke mindst, så hjælper de faktisk også klimaet og dets CO2-regnskab. 
Alle skal have mulighed for at bringe naturen tættere på og derfor slog det mig en dag, at jeg skulle oprette en webshop der online forhandler grønne planter, blomster og relaterbare ting til din altan, gårdhave, hus og hjem, som kan sendes direkte hjem til alle husstande i hele Danmark. 

Webshoppen blev lanceret i april 2022, hvorefter jeg har solgt og sendt varer til både nord, syd, øst og vest. Det er jeg rigtig godt tilfreds med, sagt på godt jysk 🫶
Jeg arbejder hele tiden på at oprette flere og nye varer, som skal være en del af mit sortiment – men samtidig sikrer jeg mig, at alle får en god kunderejse hos mig, når de handler. Det vægter jeg faktisk rigtig højt. 

Jeg er spændt på hvad denne rejse bringer både dig og mig. Jeg vil gøre mit til, at alle får mulighed for at dyrke glæden ved det grønne, det levende og det blomstrende.

Indtil da, ring eller skriv hvis du mangler noget. Vi kan helt sikkert hjælpe dig.
Vi glæder os til at høre fra dig. 

Kærlig hilsen
Lise Kjær Justesen
GreenFlora.dk ☘️